Wozniacki kan tage femte sejr i New Haven
Den danske tennisspiller står foran turneringen i New Haven, hvor hun har vundet de seneste fire år.

Danske Caroline Wozniacki kan i den kommende uge nå en helt særlig milepæl i karrieren, da hun ved at gentage sejren i WTA-turneringen i New Haven vil have vundet turneringen imponerende fem år i træk.

Det vil gøre hende til den blot fjerde spiller nogensinde til at vinde den samme WTA-titel fem år efter hinanden.

Tidligere er det kun sket for Chris Evert i Charleston, Steffi Graf i Hamburg og for Martina Navratilova, der har gjort det i hele tre forskellige turneringer, nemlig i Eastbourne, Wimbledon og Chicago.

Caroline Wozniacki er imidlertid langt fra inde i sin bedste periode, hvor hun senest røg ud i tredje runde af en anden amerikansk turnering, Cincinnati Masters.

Der er dog grund til optimisme, når man ser på tennispigens lodtrækning, der giver den tredjeseedede dansker fine muligheder for at nå langt i turneringen.

I sin første kamp møder Wozniacki den 24-årige russer Ekaterina Makarova, der ligger nummer 44 i verden, og de tre hidtidige indbyrdes opgør er alle faldet ud til danskerens fordel. Senest vandt Wozniacki i Indian Wells tidligere i år med cifrene 6-2, 6-0.

I den efterfølgende runde - hvis hun vel at mærke vinder sin første kamp - står Wozniacki enten over for en kvalifikationsspiller eller den 28-årige svensker Sofia Arvidsson, som rangerer som nummer 50 i verden.

I en eventuel kvartfinale er det mest sandsynlige, at danskeren møder den sjetteseedede Dominika Cibulkova efterfulgt af den topseedede Agnieszka Radwanska i semifinalen.

Potentielle modstandere i finalen er blandt andre den andenseedede Petra Kvitova og den fjerdeseedede Sara Errani.

/ritzau/