Wozniacki indleder grussæson med overbevisende sejr
Caroline Wozniacki er klar til anden runde i Istanbul efter sejren på 6-2, 6-2 over Ekaterina Alexandrova. Foto: Geoff Burke/Scanpix
Caroline Wozniacki afgav blot fire partier, da hun slog Ekaterina Alexandrova i første runde i Istanbul.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki indledte tirsdag forårets grussæson med en overbevisende sejr i første runde af WTA-turneringen i Istanbul.

Den topseedede dansker havde ikke de store problemer med at slå russeren Ekaterina Alexandrova med cifrene 6-2, 6-2.

Der var klasseforskel på de to spillere, og russeren, der rangerer som nummer 101 i verden, var aldrig i stand til at true danskeren.

Wozniacki kom godt i gang i sine egne servepartier og brød selv, da muligheden bød sig første gang til stillingen 3-1.

Danskeren måtte slide for at serve sig på 4-1, og derefter brød hun endnu en gang, så føringen lød på 5-1.

I partiet efter spillede hun sig til to sætbolde, men så vågnede russeren op med et par skarpe vindere, og blandt andet efter en graverende fejl ved nettet måtte Wozniacki se sig brudt til 2-5.

Det fik far og træner Piotr Wozniacki til at komme på banen med dessiner. Umiddelbart hjalp det, da et rent servegennembrud kort efter sikrede dansk sætsejr på 6-2.

Alexandrova kom bedre med i starten af andet sæt, men en dobbeltfejl blev dyr, så Wozniacki kunne bryde til 3-1.

Det lod til at tage det sidste mod fra russeren. Wozniacki servede sig nemt på 4-1 og 5-2, inden hun brød igen og afgjorde sættet til 6-2 på endnu en russisk fejl.

Wozniacki skal i anden runde møde enten italieneren Sara Errani eller Kirsten Flipkens fra Belgien. De to afvikler først deres kamp i første runde onsdag.

/ritzau/