Wozniacki holder skadet albue i ro før sæsonfinale

Caroline Wozniacki er ifølge sin bror, Patrik Wozniacki, fortrøstningsfuld omkring sin deltagelse i Singapore.
Caroline Wozniacki forlod i sidste uge Hong Kong Open umiddelbart før en kamp på grund af problemer med den ene albue. De seneste dage har hun slappet af og modtaget behandling for at blive klar til sæsonfinalen i Singapore.
Caroline Wozniacki forlod i sidste uge Hong Kong Open umiddelbart før en kamp på grund af problemer med den ene albue. De seneste dage har hun slappet af og modtaget behandling for at blive klar til sæsonfinalen i Singapore. Foto: Jason Lee/Reuters

Caroline Wozniacki har givet sin beskadigede albue ro for at blive klar til sæsonfinalen, der begynder på søndag i Singapore.

Det oplyser tennisstjernens bror, Patrik Wozniacki, til TV2 Sport.

I sidste uge trak den 27-årige dansker sig fra Hong Kong Open på grund af problemer med albuen.

- Hun er fortrøstningsfuld i forhold til sæsonfinalerne, men hun har ikke testet armen af endnu.

- Lige nu laver hun lidt øvelser og slapper af. Og så vil hun teste armen meget mere, når de kommer til Singapore om et par dage, siger Patrik Wozniacki til TV2 Sport.

Han oplyser, at tennisstjernen er blevet behandlet af en kiropraktor, der mener, at skaden skyldes en nerve, der har siddet i klemme.

I Singapore mødes sæsonens otte bedste spillere på kvindernes WTA Tour.

Ud over Wozniacki har turneringen deltagelse af Simona Halep, Garbiñe Muguruza, Karolína Plísková, Elina Svitolina, Venus Williams, Jelena Ostapenko og Caroline Garcia.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.