Wozniacki glæder sig over hurtig sejr mod tricky rumæner
Caroline Wozniacki er sikkert videre til anden runde af Australian Open efter sejr i to sæt over rumænske Mihaela Buzarnescu. Foto: William West/AFP
Den danske tennisstjerne viste ingen svaghedstegn mod sin modstander i første runde af Australian Open.

Caroline Wozniacki skulle kun bruge en time og 12 minutter på at sikre sig en plads i anden runde i Australian Open. Hun tog en sikker sejr på 6-2, 6-3 over rumænske Mihaela Buzarnescu.

Den danske tennisstjerne var da også godt tilfreds med indsatsen i åbningskampen i grand slam-turneringen.

- Det var en fin kamp. Hun er en tricky modstander, der nogle gange slår hårdt og nogle gange slår blødt. Der kom hele tiden noget forskelligt, så jeg er tilfreds med at have vundet i to forholdsvis hurtige sæt, siger Caroline Wozniacki.

Den 27-årige dansker var i kontrol fra starten af kampen, hvor hun hurtigt bragte sig foran 2-0 i første sæt.

Buzarnescu fik dog udlignet, og det samme billede gjorde sig gældende i andet sæt, hvor rumæneren forvandlede 0-2 til en 3-2-føring.

Caroline Wozniacki mener dog ikke, at der var tale om premierenerver.

- Jeg brød til 2-0 i andet sæt og følte mig godt kørende, og så spillede hun nogle gode bolde, og så var jeg lidt uheldig at stå lige i modvinden, siger Wozniacki.

- Det var selvfølgelig lidt irriterende, men jeg holdt hovedet koldt og fortsatte mit spil, tilføjer den tidligere verdensetter.

Caroline Wozniacki havde kun mødt Mihaela Buzarnescu en enkelt gang som senior inden mandagens kamp i Melbourne.

Det var i sidste års udgave af US Open, hvor det også blev en dansk sejr i to sæt. Opskriften på sejr over rumæneren, der efter sidste uges WTA-finale rangerer som nummer 44 i verden, var at styre duellerne.

- Strategien var at få dybde på mine returneringer. Jeg skulle tage boldene tidligt og få dybde på dem.

- Hun er god, når hun får lov til at gå frem på banen og styre duellerne med sine vinkler, så det ville jeg ikke give hende lov til, siger Caroline Wozniacki.

I anden runde venter kroaten Jana Fett, der vandt sin førsterundekamp mod japanske Misu Eguchi 6-3, 6-2.

/ritzau/