Wozniacki er revanchelysten efter Wimbledon
Elitechef i Dansk Tennis Forbund, Niklas Rosengren, fortæller om en revanchelysten Wozniacki ved OL.

Caroline Wozniacki er tilbage på det Wimbledon-anlæg, hvor hun for en måned siden røg ud allerede i første runde i den prestigefyldte grand slam-turnering.

Om få dage går det løs på samme anlæg i tennisturneringen ved OL i London, og den danske topspiller befinder sig nu anderledes godt på græsset.

Det beretter talent- og elitechef i Dansk Tennis Forbund Niklas Rosengren, som har set Wozniacki træne de seneste par dage i London.

- I første omgang må vi se, hvad lodtrækningen på torsdag ender med. Som Caroline plejer at sige, tager vi en kamp ad gangen, og vi fokuserer kun på den første kamp, siger Niklas Rosengren.

- Jeg håber på, at hun kan spille op til det niveau, som jeg ved, hun har. Så skal de andre piger spille rigtigt godt for at vinde over hende.

- Vi ved alle, at hun kan spille på absolut højeste niveau, og det håber jeg virkelig på, at hun kan levere og vise, at hun er revanchelysten efter Wimbledon, siger svenskeren.

Niklas Rosengren ankom lørdag til London, mens Wozniacki stødte til OL-byen søndag, og endelig kom Wimbledon-vinderen i mixeddouble Frederik Løchte Nielsen mandag for at træne sammen med Wozniacki.

- Den første dag trænede vi i Queens Club, og de seneste to dage har vi trænet på Wimbledons anlæg

- Træningen er gået rigtig fint. Jeg synes, at Caroline rammer bolden fint, og hun er kommet godt ind på græsset. Jeg synes, det ser meget positivt ud.

- Hun har sin svenske træner Thomas Johansson med, som også hjælper hende, og det har fungeret fint. Vi er på rette vej, vurderer Niklas Rosengren.

Thomas Johansson, som i sin aktive karriere vandt Australian Open i 2002, kan komme med nogle nye værktøjer, Wozniacki skal bruge for at få succes, mener Niklas Rosengren.

- Jeg er helt sikker på, at Thomas kan være med til at tilføre noget til Carolines spil. Med Thomas' erfaring som topspiller og grand slam-vinder er jeg sikker på, han kan give Caroline nogle ekstra færdigheder, hun kan bruge, siger Niklas Rosengren.

Frederik Løchte Nielsen skal på nuværende tidspunkt ikke deltage ved OL. Danskeren er førstereserve i herresingle og kan kun komme ind i OL-turneringen, hvis en af de otte wild card-spillere bliver skadet.

/ritzau/