Wolfsburg-træner giver Kjær ny chance
Felix Magath er villig til at lade Simon Kjær spille sig på Wolfsburgs førstehold i den kommende sæson.

Måske har Simon Kjær alligevel en fremtid i tyske Wolfsburg. I hvert fald åbner klubbens træner og sportschef Felix Magath op for, at den danske landsholdsspiller kan få en ny mulighed for at spille sig ind på holdet.

- Der har været nogle misforståelser i medierne, men Simon Kjær er på kontrakt i Wolfsburg, og selvfølgelig kan han få en ny chance hos os, siger Magath til Ekstra Bladet.

Simon Kjær har ellers hele tiden troet, at hans fodboldfremtid lå et andet sted end Wolfsburg.

Efter at være røget ud i kulden i den tyske bundesligaklub og senere at være blevet lejet ud til italienske Roma i sidste sæson havde landsholdsspilleren indstillet sig på at skifte klub i sommerpausen.

Men indtil videre er intet sket, og derfor er Kjær stadig på kontrakt i Wolfsburg - i lighed med Thomas Kahlenberg, der efter et lejeophold i franske Evian står i samme situation.

- Det er her, jeg har en kontrakt, og det er altså Wolfsburg, der betaler min løn.

- Så min tilgang til tingene er, at jeg er Wolfsburg-spiller. Jeg har 100 procent dedikeret mig til Wolfsburg, siger Simon Kjær til avisen.

Hverken Simon Kjær eller Thomas Kahlenberg var med på holdet, da klubben tirsdag aften tabte 1-3 til St. Pauli i en træningskamp.

/ritzau/