Winehouses far frygtede konstant døden
Den afdøde sangerinde Amy Winehouse's far frygtede konstant, at datteren døde af sit misbrug.

Mitch Winehouse, far til den berømte sangerinden Amy Winehouse, havde ikke et roligt øjeblik, da hans datter var live. Selv når han var gået i seng og lå ved siden af sin kone, havde han et øje på telefonen.

Faderen var konstant bange for, at Amy skulle dø af sit misbrug.

Det skriver hjemmesiden Female First.

- Hver nat gik jeg i seng med min telefon liggende tæt ved siden af mig. Jeg kunne ikke sove, og jeg lå og tænkte: "I aften sker det. Hun dør i aften", fortæller Mitch.

Faderen var konstant bekymret for, hvad datterens livsstil kunne føre med sig. Han dedikerede så meget af sin tid til at se efter Amy, at han aldrig fik chancen for at nyde datterens sangtalent, før hun døde.

- Jeg har altid vidst, at hun var en god sangerinde. Men jeg havde alt for travlt med at rende rundt efter hende og få hende ud af problemer, skælde hende ud eller få hende med her, der og alle vegne, husker Mitch og fortsætter:

- En af de ting, jeg ikke vidste om hende, var, hvilket fantastisk geni hun var, hvilket er underligt, fordi jeg er hendes far. Sådan noget burde jeg have vidst. Jeg var så tæt på hende, at jeg ikke helt fattede det. Det krævede hendes død, før jeg virkelig forstod det.

Amy Winehouse døde i juli 2011 i en alder af 27 år. Hun blev fundet død i sit hus i London.

/ritzau/