Winehouses eks-mand ligger i respirator
Sådan husker vi Amy Winehouse. Som et gudsbenådet musikalsk talent. Men hun døde 27 år gammel af sit misbrug. Nu er hendes eksmand indlagt efter et druk- og narkoorgie. Foto: Berlinfotos/ CreativeCommonsAttribution2.0/Wikimedia Commons
Blake Fielder-Civil er blevet lagt i koma på hospitalet, og lægerne kan ikke garantere, at han overlever.

Eks-manden til den afdøde popstjerne Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, ligger i respirator efter et druk- og narkoorgie, skriver britiske medier.

Det var Sarah Aspin, Fielder-Civils nuværende partner, der fandt den 30-årige gispende i sengen og fik ham fragtet til hospitalet, hvor lægerne har konstateret, at flere organer er stoppet med at fungere.

- Lægerne har lagt ham i koma for at hjælpe ham, men de kan ikke sige noget om hans prognose. Jeg beder til, at han overlever, men jeg er nødt til at forberede mig på, at han måske aldrig vågner, siger Sarah Aspin, der er mor til deres 15 måneder gamle søn.

- Efter 45 minutter lod de mig komme ind og holde ham i hånden. Jeg fandt ud af, at de gjorde det, fordi de regnede med, at han var ved at dø, siger Sarah Aspin til The Sun.

Blake Fielder-Civil og Amy Winehouse havde et kort og stormfuldt ægteskab, indtil de blev skilt i 2009. Winehouse, der også kæmpede med narkomisbrug, døde i juli sidste år.

Pårørende og fans af Winehouse beskyldte dengang Fielder-Civil for at være skyld i popstjernens deroute.

Men Amy Winehouses far, Mitch Winehouse, opfordrer nu sin datters fans til at bede for hendes eks-mand.

- Husk at Amy elskede ham. Lad os bede til, at han bliver rask, skriver Mitch Winehouse på Twitter.

/ritzau/