Winehouse-rollen koster Gaga millioner

Sangerinde Amy Winehouses far vil have millioner af Lady Gaga, hvis hun skal spille hans datter i en film.
Lady Gaga har udtrykt stor interesse for at portrætterer den afdøde sangerinde, Amy Winehouse, som hun ser meget op til.
Lady Gaga har udtrykt stor interesse for at portrætterer den afdøde sangerinde, Amy Winehouse, som hun ser meget op til. Foto: Scanpix, AFP, Ben Stansall

Hvis sangidolet Lady Gaga skal spille den afdøde sangerinde Amy Winehouse i en kommende film, så kommer det til at stå hende dyrt. Winehouses far vil nemlig have Gaga til at slippe 61 millioner kroner for rollen, skriver hjemmesiden Female First.

Lady Gaga har tidligere udtrykt stor interesse for at portrætterer den afdøde sangerinde, der døde for godt et år siden, i en filmisk biografi. Men det er Mitch Winehouse altså ikke meget for.

- Hvis Gaga giver mig 61 millioner, vil jeg overveje det. Jeg synes, at skuespillerinden skal være engelsk, selvom Gaga har det rigtige look. Det er noget, vi skal tænke over, konstaterer Mitch overfor avisen Daily Star.

Den 60-årige forælder har da også tidligere, i december 2011, afvist forespørgslen.

- Det ville næppe være nogen biografi uden musikken, og vi ville aldrig tillade, at sangene blev frigivet til det, slår Mitch fast.

Back To Black-sangerinden havde ellers en stor indflydelse på den verdensberømte Lady Gaga, da hun var yngre, og før hun blev berømt. Hun indrømmer, at alle forvekslede hende med Winehouse, dengang hendes hår var mørkt.

- Jeg elskede hende så meget. Jeg var et nul, da hun først kom frem. Jeg havde virkeligt mørkt hår, og når jeg gik på gaden, sagde folk: "Amy!". De råbte af mig, fordi de virkelig troede, at jeg var hende, fortæller Lady Gaga.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.