Will Smith går fra konen gennem 14 år
Will og Jada Smith med børnene Jaden og Willow. Begge børn gør ligesom forældrene sig i både skuespiller og musikbranchen. Foto: Colourbox
Et af de mest solide par i Hollywood skal skilles.

Som hund og kat. Det er evige skænderier, der nu driver det ellers engang så solide Hollywood-par Will og Jada Smith til skilsmisse.

Det fortæller kilder tæt på parret ifølge hjemmesiden hollywoodlife.com til det amerikanske blad Star Magazine.

Dermed er 14 års ægteskab mellem den nu 43-årige Will Smith og den 40-årige Jada Pinkett Smith nu slut, og ifølge bladet er en ubehagelig kamp over parrets 520 millioner dollar ejendom på vej.

Kilden afslører, at Will Smith nu i stedet fester ude med gutterne om natten, og at det engang så smilene par i dag lever separate liv.

"De har vist et falsk billede udad til i lang tid, men de ønsker ikke at leve på en løgn længere," siger kilden til Star Magazine og tilføjer:

"De lever - og sove hver for sig - og nu går Will endelig fra Jada. De er presset over deres grænse. De er færdige."

Allerede tilbage i august florerede skilsmisserygterne verden over. Dengang lød det, at Jada Pinkett Smith skulle have en affære med Jennifer Lopez' eksmand, Marc Anthony. De to spillede sammen i TV-serien 'Hawthorne'.

Parret ventes at begære skilsmisse ganske hurtigt.

Will Smith startede sin karriere i 1980'erne som rapper under navnet The Fresh Prince. I 1990 steg hans popularitet markant, da han medvirkede i den populære tv-serie The Fresh Prince of Bel-Air. Showet kørte i næsten seks år (1990-1996). Det under netop dette show, at han første gang mødt og med det samme forelskede sig i skuespillerinden Jada Pinkett, der skulle hans rolles kæreste i nogle episoder.

Kilde: hollywoodlife.com