Will Ferrell dræbte næsten kollega med nød
Det skulle bare være en spøg, men Will Ferrell var tæt på at tage livet af kollegaen Zach Galifianakis.

Når to komikere og drengerøve skal spille sammen i en film og være i hinandens selskab i længere tid, må det unægtelig ende i nogle practical jokes og sjove episoder.

Og det gjorde det da også for skuespillerne Will Ferrell og Zach Galifianakis, da de skulle spille sammen i filmen The Campaign.

- Vi havde det virkelig sjovt. Vi lavede virkelig meget spøg med hinanden, fortæller Will Ferrell i et interview med tv-værten Jon Stewart.

Men det var også grueligt tæt på at gå galt.

For mens de to herrers spøgefuldhed blev mere og mere udspekuleret fik Will Ferrell den idé, at han ville få Zach Galifianakis, der lider af en voldsom allergi overfor nødder, til at spise et par stykker uden han opdagede det.

- Zach er allergisk over for nødder, så jeg fik kantinepersonalet til at putte et par stykker i hans morgen-burrito, og hans hals svulmede fuldstændigt op, og til sidst var der en, der råbte "få fat i en læge, seriøst, få fat i en læge", fortæller Will Ferrell.

- Så kom der nogle ambulancereddere, og de sagde "hvis der var gået fem minutter mere, så var han død", fortæller Will Ferrell.

/ritzau/