Wilbek: Godt klubvalg af Mikkel Hansen
Landstræner Ulrik Wilbek mener, at Mikkel Hansen har godt af et år uden at være med i Champions League.

For godt en uge siden skiftede håndboldspilleren Mikkel Hansen til franske Paris Handball, og her efter en overstået sommerferie roser landstræner Ulrik Wilbek den 24-årige spillers valg af karrierevej.

- Når det nu skulle være, så er det et godt klubskifte. Ikke kun sportsligt set, men også ud fra den måde Mikkel er på som person.

- Jeg tror, han har brug for en sæson, hvor han ikke er med i alting, siger Ulrik Wilbek til DR Sporten.

Det nystartede Paris Handball skal ikke spille med i Champions League, som Mikkel Hansens tidligere klub AG København skulle have gjort det, hvis klubben ikke var gået konkurs.

Dermed kan Mikkel Hansen koncentrere sig om den franske liga og det danske landshold.

Men næppe længe. For de rige ejere bag den franske klub har planer om at komme i Champions League til næste sæson, og netop derfor er blandt andre Mikkel Hansen hentet til klubben.

Og landstræneren tror på, at klubben også kan blive en sportslig succes for Mikkel Hansen.

- Det er et projekt, der ser rigtigt godt ud. Den franske liga ser allerede i år ud til at blive stærkere end den spanske. Og på sigt tror jeg, at den kan tage kampen op med den tyske liga, siger Ulrik Wilbek.

Paris Handballs største rival til at vinde den franske liga i den kommende sæson bliver formentlig de forsvarende mestre fra Montpellier.

/ritzau/