Wilbek glæder sig: Bredsdorff kommer igen
Håndboldlandstræner Ulrik Wilbek ser frem til, at assistenten Peter Bredsdorff-Larsen vender tilbage til OL.

Det danske herrehåndboldlandshold bliver tirsdag eftermiddag styrket ved OL.

Assistenttræner Peter Bredsdorff-Larsen vender tilbage til London, efter at han af personlige årsager har været hjemme i Danmark i lidt over en uge.

- Peter Bredsdorff møder ind her i eftermiddag, så vi kan få noget assistance, ikke mindst jeg. Det er dejligt, siger landstræner Ulrik Wilbek.

- Vi plejer at være ni ledere af sted, men denne gang har vi kun været fem, ja faktisk fire. Så der er blevet arbejdet hårdt, siger landstræneren.

Ulrik Wilbek lægger ikke skjul på, at det har været en hård omgang at mangle Peter Bredsdorff-Larsen, som blandt andet står for at finde vigtige videosekvenser fra kampene, som bliver drøftet med spillerne.

- Peter plejer at klippe de ting, der skal findes frem til spillerne, hvorefter jeg kan tage snakken med dem. Denne gang har jeg selv måttet gøre det, og når man er fire ledere af sted i stedet for ni, så er det hårdt, også for lederne, siger landstræneren.

- Jeg har mærket det mere, jo længere vi er kommet hen i turneringen. Specielt når man har haft en dårlig oplevelse som den mod Kroatien, hvor man selv skal samle det hele op, siger Ulrik Wilbek med henvisning til 21-32-nederlaget til Kroatien.

Danmark vandt fire af fem kampe i gruppe B og møder onsdag Sverige i kvartfinalen ved OL.

/ritzau/