Werder Bremen vil holde på eftertragtet Vestergaard
Gladbach vil angiveligt købe Jannik Vestergaard, men Werder Bremen er ikke interesseret i at sælge.
Jannik Vestergaard slår Robert Lewandowski i en hovedstødsduel i Bundesligaen. Til efteråret kan de møde hinanden i landsholdsregi, når Danmark og Polen spiller VM-kvalifikationskamp.
Jannik Vestergaard slår Robert Lewandowski i en hovedstødsduel i Bundesligaen. Til efteråret kan de møde hinanden i landsholdsregi, når Danmark og Polen spiller VM-kvalifikationskamp. Foto: Matthias Schrader/AP

Landsholdsspilleren Jannik Vestergaard er en eftertragtet herre, og det tyske fodboldmagasin Kicker melder, at Borussia Mönchengladbach er interesseret i at tilknytte den knap to meter høje forsvarsspiller.

Werder Bremen har dog ingen intentioner om at sælge Jannik Vestergaard, siger klubdirektør Thomas Eichin ifølge Kicker.

- Jannik Vestergaard er et tema. Han er her på en kontrakt (til 2018, red.), og den ønsker vi at opfylde. Han er og vil være en del af planerne, siger Thomas Eichin.

I samme ombæring tilføjer han, at der end ikke har været henvendelser fra Borussia Mönchengladbach.

Ifølge Kicker er det blot et spørgsmål om pris, før Vestergaard får lov til at skifte.

Werder Bremen er økonomisk trængt, og samtidig kæmper holdet for livet i Bundesligaen. Rykker klubben ned, er der næppe råd til at holde på Vestergaard, mener Kicker at vide.

I tilfælde af et skifte til Borussia Mönchengladbach vil Vestergaard blive holdkammerat med landsholdskollega Andreas Christensen, som frem til sommeren 2017 er udlejet til tyskerne fra Chelsea.

Den tanke behager 20-årige "AC".

- Jeg læste et rygte i avisen om, at han kunne være på vej hertil. Det ville være sjovt. Selv om han er lidt ældre end mig, så kender vi hinanden fra tidligere og fra landsholdet, siger Andreas Christensen.

Både "AC" og Jannik Vestergaard har spillet ungdomsfodbold i Brøndby.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.