Wenger satser på Bendtner
Hidtil har Nicklas Bendtner ikke været god nok til at komme på Arsenals førstehold. Men nu er manager Arsene Wenger klar til at satse på den unge danske angriber.

I fremtiden kan Arsenals angreb meget vel komme til at bestå af verdensstjernen Thierry Henry og danske Nicklas Bendtner. Den 18-årige dansker er i denne sæson udlejet til Birmingham i den næstbedste engelske række for at få noget spilletid. Men Arsenal-manager Arsene Wenger vil have Bendtner tilbage til London-klubben.

» Det er fint for Bendtner at være udlejet til en klub i den næstbedste række, det kan lige give det sidste til en ung spillers udvikling. Jeg tror på ham, så han har en fremtid hos os,« siger Wenger til engelsk presse.

Nicklas Bendtner har fået et gennembrud hos Birmingham. Alligevel vil han hellere tilbage til Arsenal, hvis han får spilletid.

»Jeg er glad for, at Wenger siger, han vil beholde mig. Det er et skulderklap og viser, at han udmærket godt er klar over, hvor godt det går for mig som udlejet til Birmingham. Da jeg forlod Danmark som 16-årig, var det mit store mål at bryde igennem for Arsenal, og det er stadig mit mål,« siger Bendtner til B.T.