Vred Mel Gibson fyrer manuskriptforfatter
Mel Gibson er en kritisk chef. Fyresedlerne hænger løst, hvis han ikke er tilfreds med sine ansattes indsats.

Hvis man er ansat som manuskriptforfatter, men ikke afleverer et eneste ord, der kan bruges, i løbet af et år, burde fyresedlen ikke komme som en overraskelse.

Det mener Mel Gibson i hvert fald. Den temperamentsfulde stjerne gider ikke længere vente på, at en af hans ansatte får skrevet et godt manuskript.

- Han har fået løn i 14 måneder og har ikke afleveret noget som helst brugbart til det projekt, vi skulle arbejde sammen om, siger Mel Gibson til hjemmesiden Comingsoon.com.

Derfor har manden bag "Passion of the Christ" fyret den ansatte.

- Det eneste, han har afleveret i al den tid, vi har arbejdet sammen, var et sjusket forsøg på et manuskript, som ikke kan have taget mere end tre dage at skrive, siger den kritiske stjerne.

Gibson selv hævder, at han har forsøgt at hjælpe den nu tidligere ansatte med både gode råd og masser af idéer uden at få noget igen for sine anstrengelser.

Derfor føler den verdensberømte Gibson sig nu godt og grundigt snydt.

- Det er som om, han bare har holdt 14 måneders ferie på min regning, siger Gibson til avisen Toronto Sun.

- Det var som om, hans eneste formål var at sørge for, jeg ikke fik noget fra hånden, mener Braveheart-stjernen, der synes, at opførslen minder om sabotage.

Den ansatte nægter at have saboteret Gibson, men vil ikke udtale sig yderligere. Til Toronto Sun siger han, at det er på tide at komme videre fra det katastrofale samarbejde.

/ritzau/