Voigt om Schleck-exit: Lad os komme videre
Veteranen Jens Voigt ser frem til at komme på cyklen og sætte kurs mod Paris efter hviledagen med dopingbombe.

Tirsdagens anden hviledag i Tour de France blev alt andet end afslappende for Radioshack-Nissan-mandskabet.

Hvile blev omdannet til stress, da den internationale cykelunion (UCI) meddelte, at stjernen Fränk Schleck er testet positiv for et forbudt stof under årets Tour.

Efterfølgende blev holdets hotel genstand for hele cykelverdenens opmærksomhed, og journalister mødte op i hobetal og belejrede parkeringspladsen. Kameraer og mikrofoner glødede på alverdens sprog lige uden for rytternes vinduer til langt ud på aftenen.

Veteranen Jens Voigt er holdkammerat med Fränk Schleck, og da luxembourgeren var blevet trukket ud af Tour de France, besluttede resten af holdet sig for at fortsætte i Touren.

Onsdag venter en grum bjergetape, ikke noget Jens Voigt normalt taler i rosende vendinger om, men tyskeren glæder sig til at komme tilbage på cyklen og væk fra al virakken omkring Fränk Schlecks positive prøve.

Sådan må man i hvert fald tolke den twitter-besked, Jens Voigt sendte ud onsdag formiddag inden starten.

- Ok, lad os komme ud at køre denne etape og komme til Paris - efter en ret stresset hviledag, vi havde ..., skriver Jens Voigt.

Ud over det katastrofale i at en stjernerytter går i dopingfælden, så ødelægger Fränk Schlecks exit også Radioshack-Nissans favorable position i løbets holdkonkurrence, som holdet førte suverænt, indtil Schleck blev trukket ud.

/ritzau/