Virksomhedsejer ville hjælpe: Nu er han død
I går blev to mænd fundet døde ved virksomheden Dækcentralen i Slangerup. Den ene er virksomhedsejeren Peter Schytt Hollesen og den anden en 33-årig ansat i firmaet. Retsmedicinere undersøger nu dødsfaldene arbejder videre i dag. Scanpix
Den 46-årige familiefar Peter Schytt Hollesen, der i går blev fundet død tæt ved sin virksomhed i Slangerup, var tilsyneladende en vellidt og hjælpsom mand.

To mænd blev i går fundet døde i Slangerup. Det drejer sig om den 46-årige ejer af det lokale firma Dækcentralen, Peter Schytt Hollesen og en 33 årige medarbejder i firmaet.

Peter Schytt Hollesen blev søndag fundet i en indkørsel et stykke væk fra virksomheden. Han havde skader i hovedet, der kan tyde på drab. Den 33-årige blev fundet i en lejlighed oven på dækfirmaet. Dødsårsagen kan man endnu ikke sige noget om.

Ifølge Ekstra Bladet er det strømmet ind med sympatitilkendegivelser fra venner, familie og kunder på Dækcentralens Facebook-side.

Et nært familiemedlem siger til Ekstra Bladet:

-Han bekymrede sig virkelig om sine medarbejdere og sine medmennesker og var der altid for andre, når de havde brug for hjælp. Derfor er det her så uretfærdigt.

Familiemedlemmet fortæller også til avisen, at den afdøde 33-årige mandlige medarbejder havde psykiske problemer, og at det var derfor Peter Schytt Hollesen kørte ud for at se til ham søndag formiddag.

Retsmedicinere skal nu fortsætte undersøgelserne, og politiet har ikke yderligere oplysninger i sagen.