Virksomhed leder efter medarbejdere: Alle er velkomne til jobdag

Arbejdsliv
Virksomhed i Middelfart opfordrer alle interesserede til at møde op til jobdag.

Sæt kryds i kalenderen 30. juni, hvis du bor i nærheden af Middelfart og mangler et job. Der holder virksomheden ITW, som producerer søm, nemlig jobdag henvendt til danskere, som er interesserede i et job i virksomheden. Det skriver Fyens.dk.

Virksomheden har ændret arbejdsmetode fra manuelt til mere teknisk maskindreven arbejde. Det betyder, at de ansatte skal have lidt flere kompetencer end tidligere, derfor har de sværere ved at finde ny arbejdskraft.

Man kan dog stadig søge som ufaglært, virksomheden sørger nemlig for al oplæring og tilbyder en uddannelse som sømoperatør.

- Der er måske mange, som husker tidligere tider, hvor der var meget manuelt betonet arbejde, hvor man eksempelvis stod og pakkede i æsker. Det har vi ikke mere af nu. I dag er det procesoperatører med robotkendskab og teknisk indsigt, så de kan indstille maskiner, vi går efter. Kravene er øget, og det er også derfor, at vi har svært ved at finde de rigtige, siger Morten Langhoff, produktionschef i ITW, til Fyens.dk.

Virksomheden forventer en årlig vækst på to til tre procent, hvilket kommer til at skabe flere arbejdspladser, forklarer virksomheden,

Nyheder

Dronningen dybt

forfærdet