Vingaard: Vi skal vinde DM-guldet tilbage
En skadesfri og toptunet Martin Vingaard har store ambitioner for FC København i den kommende sæson.

Martin Vingaard har fået ødelagt næsten halvanden sæson på grund af en knæskade, han pådrog sig i marts 2011.

Men nu er FC København-profilen tilbage i en form, der lover godt forud for den kommende superligasæson. For FCK's vedkommende begynder sæsonen på søndag med hjemmekampen mod FC Midtjylland.

- Formen er super. Jeg føler mig rigtig godt tilpas, og jeg har glædet mig til denne opstart, hvor jeg kan være med på lige fod med de andre efter min skade, siger Vingaard.

Midtbanespilleren var også med i slutningen af den forgangne sæson, hvor det dog mest blev til et hav af indskiftninger.

- Det var lidt blandet i vinters, men i denne opstart har jeg kunnet træne fuldt med.

- Det har jeg været utrolig glad for, og det kan jeg også mærke på min form og på mit spil. Det betyder meget, at man er med på lige fod med de andre frem for at skulle halte efter hele tiden, forklarer Vingaard.

Efter DM-sølvet sidste sæson er ambitionerne at vinde det danske mesterskab.

- Jeg forventer, at vi først og fremmest får ændret den position, vi fik i sidste sæson. Vi skal op og vinde guld og få mesterpokalen tilbage. Og vi skal gå efter at blive pokalvindere igen.

- Og så skal vi gå efter at nå så langt, som vi kan i Champions League, fastslår Vingaard.

Det bliver med Ariël Jacobs som ny FCK-træner, og belgieren har gjort et godt indtryk, siden han blev ansat 22. juni.

- Ariël virker som en utrolig dygtig træner, som ved, hvad han vil. Og det får han formidlet rigtigt godt ud, således at vi ikke er i tvivl om, hvordan vi skal spille, og hvilke idéer han har.

- Efter en del år med de samme træningsøvelser, så er det altid rart, når der kommer lidt nyt. Han har taget nogle nye øvelser med sig, og det er vi glade for.

- Det gør, at vi er nødt til at koncentrere os lidt mere, i og med at det er nogle øvelser, vi ikke rigtig kender, siger Vingaard.

/ritzau/