Tobias Hamann er nok den mest kendte vinder af "Den store bagedyst", og nu vil han brede sit navn ud i mindre stykker.
Han har nemlig slået sig på chokolade-produktion og sender i første omgang to slags chokolade på markedet i eget navn.
Det skriver Realityportalen.
Det ene stykke har eddikekrystaller i sig og er navngivet "Lolland". Og det andet hedder "Christiania" og er med ristede hampefrø.
- Jeg har en fabrik, der producerer det for mig. Jeg har udviklet dem ved at stå derhjemme i mit eget køkken og eksperimentere med smag og sammensætning, fortæller 29-årige Tobias Hamann til Realityportalen.
Tobias Hamann fortæller desuden at mærket hedder "Cocoture", og at der til efteråret vil komme to stykker mere på markedet. Det ene er døbt "Nordsjælland", mens det andet endnu er navnløst, men indeholder fynske roser.
Siden sejren i "Den store bagedyst" i 2014 har Tobias blandt andet beskæftiget sig med tv, hvor seerne blandet andet har set ham som globetrotter og senest i en udsendelse om hans vej til at blive uddannet som hypnotisør.
Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.
Som nyhedsbrevsmodtager sender vi dig nyhedsbreve indeholdende breaking news, dagens vigtigste nyheder samt redaktionelle kampagner. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at nyhedsbrevet kan indeholde kommercielt indhold i form af tilbud, læserundersøgelser, konkurrencer og events fra Avisen.dk samt markedsføring af produkter og ydelser fra 3. part.
..og din tilmelding blev ikke registeret.
Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.