Vild tv-krig mellem dans og tandbørste
Her giver Anne Kejser fra 'Slemme, Slemme Piger' den hele armen i 'Vild med Dans'. Foto: Jonas Vandall Ørtvig/Scanpix
Der bliver kamp om seerne til efteråret, når både 'Vild med Dans' og 'Husk lige Tandbørsten' bliver sendt.

Salsa-dansende kendisser eller tandbørste-humor?

Det bliver det vildeste og dyreste opgør nogensinde, når DR og TV2 til efteråret skal slås om seernes opmærksomhed, skriver BT.

DR relancerer succesen 'Husk lige Tandbørsten', mens TV2 sender det succesrige underholdningsprogram 'Vild med Dans', og begge programmer bliver sendt fredag aften, hvor familien Danmark har sat sig godt til rette i sofaen.

'Husk lige Tandbørsten' havde tidligere Casper Christensen i hovedrollen og blev en stor underholdningssucces. I år er det komikeren Christian Fuhlendorff, der sammen med det ukendte tv-blad, radioværten Christina Bjørn, skal forsøge at gentage tequila-succesen.

- Det er et kæmpe spørgsmål, hvordan 'Husk lige Tandbørsten' vil klare sig, eller om det gamle underholdningsprogram overhovedet har en jordisk chance, siger mediedirektør Michael Ostenfeldt fra mediebureauet Carat til BT og fortsætter:

- Det er utrolig mange penge, der bliver kastet op i luften her i efteråret.

Samtidig er TV2's kendte danseværter Claus Elming og Christiane Shaumburg-Müller nemlig i fuld sving i TV2's 'Vild med Dans', hvor Danmarks kendisser forsøger sig med diverse danse.

Og ifølge medieforskeren er det 'Vild med Dans', der kommer til at løbe af med sejren. Han mener nemlig, at danseprogrammet tiltrækker en bredere og ældre målgruppe.

Kilde: BT