Vild med dans vipper Puk Elgaard af pinden
End ikke årets tv-vært kan få danskerne til at slå over på DR1 fredag aften. Foto: DR/Presse/Bjarne Bergius Hermansen
DR piller deres helt nye fredags-satsning af programmet. 'Her Er Dit Liv' kan ikke klare konkurrence mod TV 2's dansere, lyder det.

Kampen mod palietter og benspjæt blev for stor.

Det må DR1 nu sande, efter man to fredage i træk har forsøgt at lokke tv-seerne væk fra TV 2s succesprogram, 'Vild med dans'.

Derfor har tv-stationen nu valgt at droppe det ellers planlagte program 'Her Er Dit Liv', hvor vært Puk Elgaard på fredag skulle have haft skuespilleren Peter Frödin i sofaen som midtpunkt.

Den allerede optagede udsendelse skal i stedet sendes ved juletid, skriver Ekstra Bladet.

"Vild med dans har tag i seerne, det må vi erkende. Og så er det synd, både for personen og for seerne, at vise 'Her Er Dit Liv' samtidig," siger pressetalsmand Bo Bech til avisen.

DR er tirsdag aften også ved at optage en version af 'Her Er Dit Liv' med komiker Casper Christensen, der skulle være vist på næste fredag. Også den er udskudt til juletid.

Det skyldes dog ikke konkurrence med danseprogrammet, som har finale på fredag. Derimod bliver der på mandag optaget endnu en udgave af 'Her Er Dit Liv' med en endnu anonym gæst, som DR ønsker at sende med det samme.

Kilde: Ekstra Bladet