Vild med dans-svømmepige vil have hævn
Jeanette Ottesen synes, det er grænseoverskridende at være så tæt på sin dansepartner. Foto: Isak Hoffmeyer/TV 2
Jeanette Ottesen svinger hofter og ryster bagdelen som deltager i Vild med dans, men hun har en plan om hævn.

Når fødderne får vabler af danseskoene, og musklerne værker af de mange vrik, er det ikke svært for Jeanette Ottesen Gray at træne videre i Vild med dans.

- Marc og jeg har aftalt, at jeg må tage hævn i svømmehallen, når Vild med dans er færdigt, fortæller den kønne svømmepige til Ritzau.

Gray har besluttet sig for, at hendes dansemakker, Marc Christensen, skal lære at svømme butterfly, når denne sæson af Vild med dans er slut.

- Når jeg tænker på det, så kan jeg lige give den en ekstra skalle, griner hun.

I 2008 vandt Jeanette Ottesen Gray EM-guld i 100 meter butterfly, og udsigten til undervisning i denne disciplin skræmmer allerede nu Marc Christiansen.

- Hun siger, at det er den allerhårdeste svømmestil, og at hun vil filme det, når jeg skal lære det, siger danseren, som ikke ser frem til at bytte roller.

Han har det bedst med at være den, der er på hjemmebane.

- Jeg er bedre til at ryste min røv end Jeanette, så hun har meget at lære endnu, fortæller danseren, som allerede fredag fik lov til at vrikke svømmerens hofter ud i en cha-cha-cha.

Men Jeanette Ottesen Gray vil gerne lære af sin dansepartner.

- Det er virkelig grænseoverskridende at være så tæt på et andet menneske. Jeg er jo vant til, at vi har hver sin bane. Men jeg tvinger mig selv til at overskride mine grænser, og jeg skal nok lære at ryste røven også, siger svømmepigen.