”Vild med dans”-Umut i ny musikvideo: Sprut, sex - og sovs
Umut Sakarya giver sig altid 100% - også på dansegulvet. (Foto: Henrik Ohsten/TV 2)
 Umut Sakarya giver den gas på det nye nummer ”Max ud”.

Der er hverken sparet på dyre dråber, frække damer – eller flæsk og sovs – i musikvideoen til det nye nummer ”Max ud”, hvor Umut Sakarya optræder på slap line sammen med kunstneren Futte Fynbo.

Umut Sakaryas bidrag til sangen består godt mest i at råbe ”Max ud”, men det er der en naturlig forklaring på. Han havde nemlig ondt i halsen, da sangen blev optaget, forklarer Futte Fynbo, eller Rasmus Rudbæk, som han egentlig hedder, til TV2 Fyn.

En stor del af musikvideoen er skudt på Guldkroen i København, som 29-årige Umut Sakarya både ejer og driver. Og den er både sjov, skør og vanvittig. Præcis som Umut selv.

Seerne elsker ham

Netop nu kan Umut Sakarya hver aften opleves på TV2 i Vild med dans”. Her scorer han og partneren, Jenna Bagge, uge efter uge laver karakterer hos dommerne, men seerne elsker den tyrkiske humørbombe, og sender ham videre hver gang.

Umut med sin dansepartner, Jenna Bagge. Henrik Ohsten/TV 2

Umut Sakarya er også sikker på at få endnu en uge på dansegulvet. Aftenens udsendelse, der sendes fra Det Kongelige Teater, er nemlig en del af ”Knæk Cancer”-ugen på TV2, og derfor bliver ingen par stemt hjem i aften.

 Se Umuts vanvittige musikvideo her.

via Listen To News