Vild med dans-stjerne gør comeback
Silas Holst gør comback i TV 2's 'Vild med dans'. Her et foto fra finalen i 2014, hvor han senest var med i den populære dansekonkurrence. Foto: Sophia Juliane Lydolph / Ritzau Scanpix
Når sæson 16 af TV 2's populære underholdningsprogram, "Vild med dans", toner frem på skærmen, bliver det med den dobbelte vinder Silas Holst.

Efter fem års pause gør danseren Silas Holst klar til et comeback i TV 2's populære tv-konkurrence "Vild med dans".

Nyheden har Silas Holst selv sluppet ud på Instagram, hvor han blandt andet skriver:

"Så må det siges højt. Jeg glæder mig til at være en del af Vild Med Dans familien 2019!"

Det er fem år siden, den nu 36-årige danser og skuespiller sidst var med, når den danseglade del af familien Danmark samles i den bedste sendetid.

Silas Holst har to gange vundet "Vild med dans". Første gang var i 2011, hvor han vandt sammen med skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling. I 2014 vandt han sammen med den tidligere model og vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Silas Holst er noteret for seks "Vild med dans"-sæsoner, og har, udover ovennævnte, danset sammen med sangerinden Szhirley, fotomodellen Malena Belafonte og skuespillerne Laura Drasbæk og Louise Mieritz.

Ud over to sejre har Silas Holst også tre andenpladser med henholdsvis Malena Belafonte, Laura Drasbæk og Louise Mieritz.

Overfor ugebladet Her og Nu uddyber Silas Holst sit comeback:

– Jeg kan mærke, jeg har savnet processen i programmet og alle seerne. Jeg glæder mig til at komme "hjem igen', siger han til ugebladet.

"Vild med dans" gjorde Silas Holst kendt i den brede befolkning, og allerede sidste år var der rygter om, at han var inde i billedet til et comeback.