Vild med dans-stjerne: De kaldte mig bøsse
Mads Vad ses her sammen med svømmepigen Lotte Friis, som han dansede med i efteråret 2009. Foto: Mogens Flindt / POLFOTO
Mads Vad blev kaldt bøsse af sin skolekammerater

I dag høster han anerkendelse og respekt for sine evner på dansegulvet, men sådan har det ikke altid været for Mads Vad.

Danse-stjernen, der har været en flittig deltager i TV 2-programmet Vild med dans, blev nemlig mobbet heftigt med sin passion for at danse, da han gik i folkeskolen.

Det fortæller han nu i et interview med Billed-Bladet.

"Kammeraterne i klassen mobbede mig ved at holde mig udenfor. De kunne heller ikke forstå, at jeg gad danse og tage toget fra Aabenraa til Aarhus for at træne. Drengene i klassen syntes, at det var ret fimset og kaldte mig tit for bøsse," fortæller han til Billed-Bladet.

Mads Vad understreger dog, at han ikke er homoseksuel.

"Jeg har ikke noget imod bøsser og har mange venner, der er det. Men når man kender mig, er jeg så langt fra det, men i Danmark sætter vi hurtigt et stempel på andre, der stikker næsen udenfor. Den mentalitet må vi lave om på," lyder det.

Mads Vad er tidligere, dobbelt dansk mester, men er mest kendt for sine optrædender i Vild med dans i tre sæsoner; først med Liv Corfixen, senere med Rikke Hørlykke, Lotte Friis, Cecilie Hother og seneste i 2011-sæsonen med Anne Sofie Espersen.

Kilde: Billed-Bladet