Vild med dans: Han ryger ud i aften
Alt tyder på, dommerpanelet finder skiltene med de lave karakterer frem, når de i aften skal bedømme Michael Maze og Mie Moltke. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)
Bat-manden Michael Maze kan se frem til afdansningsbal, hvis man skal tro bookmakerne

Når 38-årige Michael Maze i aften snører lakskoene og valser ud på TV2’s dansegulv, bliver det for sidste gang. I hvert fald hvis man skal tro Danske Spil, som har bordtennisspilleren og hans partner, Mie Moltke, som de største favoritter til at forlade ”Vild med dans” i aften.

Mie Moltke har aldrig vundet "Vild med dans", og det bliver nok heller ikke i år. Bookmakerne har hende og Michael Maze som favoritter til at ryge ud i aften. Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Dermed ser det umiddelbart ud som om, Michael Maze trækker det korteste strå i kampen mod Mikkel Kessler. De to er gode venner og har en intern konkurrence om, hvem der klarer sig længst i de ugentlige dansekonkurrencer. Spiller man 20 kroner på, at Maze må forlade programmet i aften, er der dobbelt op. Er det derimod Kessler, der må danse af, bliver samme indsats betalt 10 gange igen.

Skuespiller er favorit

Bookmakerne kan jo også tage fejl, og tror man ikke på spådommen om, at Maze i aften danser sin allersidste dans, men derimod går hele vejen til sejren, var det måske værd at satse lidt på det. Ender han og Mie Moltke med stå med trofæet efter finalen om nogle uger, får man nemlig sin indsats hele 75 gange igen.

Favoritten til at løbe med den endelig sejr i ”Vild med Dans” er dog, ifølge Danske Spil, Neel Rønholt, der bliver ført rundt af Michael Olesen. Tæt fulgt af Jakob Fauerby, der danser sammen med Silas Holst.

”Vild med dans” kan som sædvanlig følges på TV2 i aften fra kl 20.

via Listen To News