Vild med dans gør vraget OL-spiller glad
Håndboldspilleren Louise Spellerbergs OL-exit var en stor skuffelse. Nu har dans fået hende på højkant igen.

Da håndboldspilleren Louise Spellerberg blev sendt hjem fra OL i London, gjorde det ondt, rigtig ondt. Nu er hun trukket i danseskoene og træner frem mod den kommende sæson af Vild med dans. Og det føles til gengæld rigtig godt.

- Det er bare den vildeste medicin, ever. Jeg er virkelig glad nu, fortæller Louise Spellerberg.

Håndboldspilleren havde haft de olympiske lege som mål i flere år, men nåede aldrig i kamp i rødt og hvidt. Hun blev nemlig vraget af landstræner Jan Pytlick, der var usikker på, om Louise Spellerberg havde en mindre skade.

Derfor kom invitationen til at deltage i Vild med dans på et godt tidspunkt.

- En af årsagerne til, jeg valgte at være med i Vild med dans, var at få en helt anden oplevelse efter OL. Jeg var virkelig ked af det.

- Og så tænkte jeg, det her er en gylden mulighed, en god gang medicin oven på et knust hjerte, siger Louise Spellerberg.

I Vild med dans danner hun par med den professionelle danser Mads Vad. Og han vil hellere end gerne være medvirkende til, at Louise Spellerberg smiler igen.

- Jeg er super stolt over at kunne give Louise den oplevelse og den glæde efter det, hun oplevede i London, siger han.

- Jeg var en af de danskere, som sad og så med, og som kunne føle, hvor ærgerligt det må have været at gå glip af noget, man har trænet op til i fire år, siger Mads Vad.

Om danseglæden smitter af på trinene, får vi at se, når Nicolai Hübbe, Jens Werner, Britt Bendixen og Anne Laxholm indtager dommerpanelet i Vild med dans 7. september.

Det er niende sæson af danseprogrammet, og værtsduoen består - for tredje år i træk - af Christiane Schaumburg-Müller og Claus Elming.

/ritzau/