Vild med dans-Claudia efterlader Patrick solo
De to par i fredagens finale er Claudia Rex og Patrick Nielsen, der har modstanderne Sophie Fjellvang-Sølling og Silas Holst. Foto: Polfoto, Jan Unger / POLFOTO
Claudia Rex skal på ferie med sin kæreste direkte efter finalen i fredagens Vild med dans. Så Patrick Nielsen er alene i Go' Aften Danmark.

Hvad enten Claudia og Patrick vinder eller ej, så skal den hårdtslående bokser møde Go' Aften Danmarks seere alene mandag.

Den smukke Claudia skal nemlig til Afrika med sin kæreste Martin Coops, direkte efter finalen.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg glæder mig vildt til at komme til Sydafrika. Vi skal ud og se en masse. Blandt andet skal vi på rigtig safari," fortæller Claudia til avisen.

Partneren, og ikke den dansene slags, vil sidde hjemme i lejligheden med pakkede kufferter og vente på, at finalen er slut.

Claudia Rex har udtalt, at hun er meget ked af, at måtte lade Patrick i stikken så han skal sidde i Go' Aften Danmarks sofa, men at hun glæder sig til at komme rigtig på ferie.

Martin Coops udøver i sin fritid sporten parcours. Her ligner man mest af alt en springfjeder, når man hopper fra bygninger, tage og broer til andre platforme.