Vild med dans babe har fået en alvorlig skade

En dag inden Eva Nabe Poulsen skal ud i en omdans for at blive i det populære danseshow på TV2, er hun blevet ramt af en alvorlig skade.
Eva Nabe Poulsen og Anders Jacobsen danner par i dette års 'Vild med dans'.
Eva Nabe Poulsen og Anders Jacobsen danner par i dette års 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt / POLFOTO

Den smækre TV2-vejrvært Eva Nabe Poulsen har pådraget sig en alvorlig skade under træningen til morgendagens omdans. Hun har svært ved at trække vejret efter hun faldt og trykkede et par ribben.

"Jeg har svært ved at trække vejret, og det gør ondt. Lige siden fredag har jeg frygtet, at jeg ville blive skadet. Det er lige, hvad der manglede," siger Eva Nape Poulsen til BT.

I fredags dansede hun sammen med partneren Anders Jacobsen en engelsk vals, men dommerne var ikke begejstrede, og da stemmerne var blevet talt op, røg vejrpigen og danseren ud i omdans, som det hedder i dansens verden. Og det er altså morgendagens forsøg på at blive i det populære danseprogram, der bliver besværet af trykkede ribben.

Men hun er ikke klar til at give op.

"Fysioterapeuten har sagt, at jeg kan blive spændt op, så det er nemmere at holde mig rank. Jeg har desværre først rigtig tid til at få det undersøgt i 11. time. Så lige nu ved jeg ikke engang, om de er forstuvet eller blot har fået et tryk," siger hun til BT.

Man ved endnu ikke hvem Eva Nape Poulsen og Anders Jacobsen skal dyste imod i denne fredags udgave af 'Vild med dans'.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.