Vil du lapdance med Britney
Britney Spears' Femme Fatale Tour er godt i gang. og man kan blandt andet opleve sangsilden i denne position på en motorcykel. Til oktober besøger hun Herning og Malmø. Foto: Roderick Trestrail II, AP / POLFOTO
Nu kommer Britney Spears til Malmø og giver koncert. Så hvis du ikke vil til Herning og se poppigen, så er det nu, du skal slå til.

Den engang fallerede popprinsesse Britney Spears er endnu en gang i koncerthumør. Til oktober kommer hun til Herning med sin Femme Fatale Tour, hvor der stadig er billetter at få. Men nu er der også sat billetter til salg til en koncert i Malmø. Så hvis sjællanderne vil slippe for turen til Jylland, skal de slå til i dag, fordi billetsalget er netop startet.

Og som Britney-fan kan man være heldig at modtage en lap-dance i disse tider. Under de seneste koncerter har den blonde sangerinde glædeligt uddelt en tæt dans til en taknemmelig fan. Det er foregået sådan, at den heldige koncertgæst bliver sat i en stol og bundet fast med håndjern, og så går den frække dans ellers i gang, hvor både Britney og hendes dansere underholder den heldigt udvalgte.

I sommeren 2008 gav hun en koncert i Parken i København på sin såkaldte Cirkus tour. Hun var dog kun på scenen lidt under halvanden time. Hendes fans kan håbe, hun giver den lidt mere gas denne gang.

Britney besøger Jyske Bank Boxen i Herning den 10. oktober og tager direkte videre til Malmø og danser lap-dance dagen efter.