sponsoreret indhold Vil du bygge fremtidens virksomhed?
Har du en god idé, så tag de første skridt selv - og få derefter finansiering til din virksomhed.

Det kan være dejligt at være lønmodtager. Lønnen kommer ind til tiden og pensionsopsparingen vokser støt.

Alligevel er der mange danskere, der hvert år siger op i det sikre job for at afprøve en noget mere usikker fremtid som iværksætter i egen virksomhed. Ofte ender iværksætter-projekter nemlig skidt.

Hvis man vil øge sine chancer for at få succes med sit projekt, kan det være en god idé at lytte til andre, der har været igennem det, man er i gang med kaste sig ud i.

I Dotcom-Capital.com arbejder stifterne Casper Ravn-Sørensen og Mads Emil Fast Dahlerup med flere forskellige individuelle iværksættere og startup-virksomheder. Her handler det for det første om at få iværksættere, der søger risikovillig kapital, til at blive klar til få pengene ind på kontoen.

»Du er kommet rigtig langt, hvis du for det første kan vise en indtægt gennem dit selskab og for det andet, at du arbejder når alle andre holder fri på virksomheden - uden at du hiver en stor løn ud til dig selv,« siger Casper Ravn-Sørensen. Han understreger det vigtige i, at man gennem sine handlinger kan vise, at man sætter sit selskabs behov over sine egne.

Hvis man tror, at man skal være den klogeste i klassen for at få succes med en virksomhed, kan man godt tro om igen. For selv om høje karakterer ikke i sig selv er en forhindring, drejer det sig om at være meget eksekverende og praktisk anlagt i forhold til blot at være klog på teori.

»Jeg har aldrig selv fået topkarakterer, men jeg er god til at klø på og ikke give op. Hvis du tager handling hele tiden og kæmper hårdt for de små resultater i hverdagen lidt bedre end alle andre, så vil du til sidst være nummer 1 - også selv om din idé til din virksomhed ikke er verdens mest originale,« siger Casper Ravn-Sørensen.

Apropos ideer, så er Dotcom-Capital.com mest interesseret i afprøvede ideer, der ikke nødvendigvis er helt originale i sig selv, men hvor forskellen ligger i den personlige eksekvering.

»Nogle investorer vil kun investere i nye teknologier, ideer eller markeder, der endnu ikke har vist et potentiale. Vi ser anderledes på det. Har du en god tilgang til at bygge en forretning, hvor vejen til indtægt og succes er temmelig bevist af andre, er der en god chance for at vi gerne vil investere i din virksomhed,« siger Casper Ravn-Sørensen.

Hvor meget kan man så forvente at få i investering?

Dotcom-Capital.com investerer primært i virksomheder, der er på et meget tidligt stadie. Men gør man alt rigtigt, er det ikke nogen forhindring for, at man kan få tn større risikovilligt beløb tilført sin virksomhed.

»Oftest investerer vi et syv-cifret beløb, og desuden hjælper vi med netværk og viden til hurtigt at kunne tage en forretning til et internationalt marked. Det er rigtig fint at starte småt i Danmark og bevise, at man kan få fodfæste. Vores ekspertise er, at få tidoblet virksomhedens omsætning og værdi hurtigt på et tidligt tidspunkt. Vi er typisk ikke så interesserede i at investere sent i en virksomheds vækstkurve, hvor sikkerheden og omsætningen er stor,« siger Casper Ravn-Sørensen.

Hvis du er interesseret i at få en samtale omkring mulighederne for at få investering, kan du tage fat i Mads Emil Fast Dahlerup og Casper Ravn-Sørensen her.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret