Video skal påvirke dommere
En video af Everton-spilleren Andy Johnson skal ændre dommernes opfattelse af angriberen. Videoen dokumenterer angiveligt, at Johnson ikke filmer sig til straffespark, som han ellers har fået ry for.

I den engelske fodboldklub Everton er man træt af, at dommerne i Premier League har fået den opfattelse, at holdets angriber Andy Johnson ofte filmer i feltet. Derfor har klubben nu taget et usædvanligt skridt for at ændre denne opfattelse.

Klubben har simpelthen klippet en video sammen, der angiveligt viser en række episoder, hvor Andy Johnson burde være tilkendt straffespark, men ikke har fået det på grund af mistanke om film.

Den video vil nu blive sendt til de engelske dommeres formand Keith Hackett

»Det har været svært for Andy. Der har været mange, der har været sure på ham, og det er dybt uretfærdigt,« siger Everton-boss David Moyes til Mirror.

»Fakta er simple. Han er blevet tilkendt et straffespark denne sæson, hvor der har været yderligere fire eller fem episoder, hvor han kunne have fået det. Blackburn, to gange mod Fulham, Newcastle og selv mod Chelsea kunne der have været dømt straffe.