Viborg HK forlænger med landsholdsspiller
Lene Thomsen har skrevet under på en ny kontrakt med Viborg HK. Kontrakten løber til 2009.

Viborg HK forlænger med endnu en landsholdsspiller. Viborg HK og landsholdsspiller Lene Thomsen har forlænget samarbejdet, så parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2009. Det skriver Viborg HK på sin hjemmeside.

Lene Thomsen har været i Viborg HK i et år, hvor hun har udviklet sig meget både som person og som spiller. På trods af nogle skadespauser, har 23-årige Lene Thomsen allerede etableret sig som landsholdsspiller. Lene Thomsen debuterede for Viborg HK i sidste års pokalfinale, og hun kan nu se frem til endnu én af slagsen allerede på lørdag.

Viborg HK’s sportschef Michael Hansen er særdeles glad for, at endnu en dansk landsholdsspiller er i stald hos Viborg HK i årene fremover.

»Lene har en vigtig rolle på Viborg HK’s hold både nu og i fremtiden. Sin unge alder til trods er hun allerede er fremragende forsvarsspiller, og hun har tillige vist, hvilke store kvaliteter hun besidder som venstre back i angrebet,« siger han.

Også spilleren selv er glad for forlængelsen.

»Inden jeg begyndte i Viborg HK, var jeg spændt på, om jeg kunne føle mig tryg og samtidig slå til i en klub med så store traditioner og nogle af de største spillerprofiler. Men, i mine øjne, verdens bedste træner, Tomas Ryde har virkelig givet mig en tryg base. Jeg har det rigtig godt i byen Viborg, og jeg er utrolig glad for klubben og det sociale sammenhold, vi har på holdet. Jeg glæder mig til at fejre endnu flere triumfer med det her hold,« siger hun.