NordicBet Viborg favoritter til direkte oprykning
Ovenpå en overraskende nedrykning kan Viborg-spillerne trøste sig med at være bookmakernes favoritter til at rykke direkte tilbage i Superligaen i næste sæson.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
I en højdramatisk affære blev Viborg besejret af undertippede Helsingør i kampen om at undgå nedrykning. Dermed må Johnny Mølby og kompagni forberede sig på en sæson med modstandere som Thisted, Skive og Nykøbing FC.

At dømme ud fra NordicBets odds bliver opholdet i NordicBet Ligaen dog kort. Viborg er nemlig favoritter til at sætte sig på rækkens førsteplads, som resulterer i direkte oprykning. Domkirkebyens helte står i odds 2,50, mens den anden Superliga-nedrykker fra Esbjerg står i lidt højere odds 2,90. Herefter er der et stort spring til Vendsyssel i odds 10.

"Kigger man på Viborgs trup, så var det vel egentlig for godt et hold til at rykke ned. Nu skete det så alligevel, og det betyder, at de står med meget gode kort på hånden for at rykke direkte op igen. De mister nogle spillere, men har stadig en stærk kerne, og i modsætning til mange af konkurrenterne i NordicBet Ligaen, så fastholder Viborg det fuldtidsprofessionelle setup", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Hvilket hold vinder NordicBet Ligaen 2018?

Viborg 2,50

Esbjerg 2,90

Vendsyssel 10

Roskilde 12

Vejle 15

HB Køge 18

FC Fredericia 20

Nykøbing FC 30

Fremad Amager 32

Skive IK 80

Thisted 100

Brabrand/Kolding 150

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold - Danmark - NordicBet Ligaen
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.