Verdensstjerne hylder Danmark: Jeg vil bo her
Sam Smith vil bo i Danmark. Foto: Hannah McKay/Reuters/Ritzau Scanpix (arkiv)
Både Sam Smith og Jared Leto er vilde med Danmark.

"Stay With Me"-stjernen Sam Smiths fans var ikke de eneste, der var begejstret over, at den britiske sanger endelig kom til Danmark og gav en længe ventet koncert.

Sam Smith ramte et solbeskinnet Danmark, som gjorde ham så begejstret, at han på Instagram lagde et billede op med teksten "I want to live in Copenhagen".

Ifølge BT havde Sam Smith brugt tid i Københavns gader, hvor han tog billeder og lignede en turist.

Sam Smith skulle have spillet på Northside festivalen i Aarhus for tre år siden, men måtte aflyse med hals-problemer og fik siden hen en operation i halsen.

I stedet blev det Royal Arena, hvor den 25-årige sangers koncert fredag aften blandt andet i BT høstede fire af seks stjerner.

Sam Smith er ikke den eneste verdensstjerne, som har rost Danmark til skyerne på det seneste.

Den Oscar-vindende skuespiller og succesfulde rockstjerne Jared Leto har også lige lagt vejen forbi Danmark. I den forbindelse sagde han til BT:

- Det er virkelig et skønt land, og København er en skøn by at gå på opdagelse i. Jeg elsker virkelig Danmark, det er et smukt land med en stor historie, der er meget kreativitet og design - og virkelig god mad. Jeg får altid virkelig god mad i København af en eller anden grund. Jeg er altid heldig at finde nogle gode restauranter.

Ligesom Sam Smith er Jared Leto begejstret for Danmark. Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix (arkiv)