Verdenskendt nøgenmodel søger netdates
Jenny McCarthy er frisk på en netdate med en rigtig mand. Foto: Colourbox
Jenny McCarthy er på jagt efter en mage på nettets mange datingsider.

Hvis du altid har drømt at score en Playboy-bunny, så er muligheden der lige nu.

Nøgenmodellen og skuespillerinden Jenny McCarthy, der i fem år var kærester med Jim Carrey, har nemlig så svært ved at finde kærligheden, at hun nu er begyndt at netdate intensivt.

Det skriver gossip-sitet Female First.

Umiddelbart skulle ellers man tro, at den barmfagre, tidligere MTV-vært væltede sig i tilbud fra interesserede mænd. Alligevel er det ikke lykkedes hende at finde sig "en rigtig mand".

"Det er svært at finde en rigtig mand. Jeg er fra den sydlige del af Chicago, hvor mænd spiser kød og kartofler. Hvor mændene ikke ved, hvad en vegetar er. De er rigtige mænd hele vejen igennem," siger hun til Access Hollywood og fortsætter:

"Herude vil de låne min make-up og concealer. Jeg har brug for at importere noget udefra, så jeg kigger efter fyre uden for Los Angeles."

Ifølge Jenny McCarthy, der har optrådt splittenøgen i Playboy adskillige gange, stiller hun ikke de store krav til en kommende kæreste, der dog helst skal være mellem 38-45 år gammel.

"Jeg er ligeglad med, om de har en stor næse. Jeg er ligeglad med, at de er skaldede. De skal bare være søde og reflektere den person, jeg er nu. De skal dog også have et job, for det er også vigtigt, at de har råd til at give en middag engang imellem," siger hun.

Hvis du er interesseret, kan du finde McCarthy på dating-siden match.com.

Kilde: Female First