Administration 

Velkommen til Hannover - den ideelle placering for den optimale WORK-LIFE-BALANCE!

PRM / Velkommen til Hannover - den ideelle placering for den optimale WORK-LIFE-BALANCE!

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Pressemeddelelse fra Hannover Marketing und Tourismus GmbH

ØKONOMI, UDDANNELSE, LIV og FRITID

Drive omkring i Herrenhäuser-haverne og de fortryllende stræder i den gamle bydel, slentre gennem de forskellige julemarkeder eller slappe af med en spadseretur gennem Europas største byskov - Hannover har noget for enhver. Den levende, indre by indbyder til en lang shoppingtur med efterfølgende forfriskning i en af de mange restauranter og caféer. Som messe- og event-by tilbyder Hannover et internationalt flair, men Hannover har også et fortræffeligt ry som hjemsted for innovative ideer, succesfulde start-ups og fremragende uddannelse.

HANNOVER - CENTRALT PLACERET I TYSKLAND

Den centrale placering er en af Hannovers talrige fordele:

Den direkte placering ved motorvej A2 og A7, Deutsche Bahns ICE-net samt den internationale Hannover Airport gør det hurtigt og let at nå Hannover. Den fremragende infrastruktur gør ikke blot Hannover til et yndet rejsemål, men også til et ideelt udgangspunkt for udflugter til Lüneburger Heide, Harzen eller historiske, nedersaksiske byer som f.eks. Celle, Goslar eller Hameln.

JULEMARKEDER I HANNOVER

Hele tre julemarkeder sætter hele den indre by i julestemning. I den gamle by direkte ved siden af Marktkirken tilbyder mere end 190 stader julepynt, kunsthåndværk og julespecialiteter. På Ballhofplatz indbyder en finsk julelandsby til at holde pause ved lejrbålet. I den historiske landsby ved bymuren tilbyder håndværkere et indblik i deres kunnen. Midt i "Ønskebrøndskoven" sørger en gylden ring på Oskar Winter-brønden for, at ønsker går i opfyldelse. Et af Tysklands største fodgængerområder tilbyder et kæmpe udvalg af forretninger og tilbud - de optimale forudsætninger for en juleshoppingtur.

47.000 studerende I HANNOVER

Hannover udmærker sig ved et alsidigt universitets- og forskningsmiljø - med fremragende, videnskabelig kvalitet og et studieudbud, hvor intet mangler. Med sine ca. 28.000 studerende er Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover Nedersaksens næststørste universitet. Det medicinske fakultet i Hannover, der sætter nye standarder med sin innovative transplantationsvidenskab, er kendt over hele verden. Yderligere tilbud som Hannover Universitet, fakultetet for dyrlæger eller fakultetet for musik, teater og medier sørger for et stort udbud af studieområder - fra økonomi, jura og medicin, naturvidenskab og teknik til de humanistiske og kunstneriske videnskaber.

Hannover - stedet for start-ups

Som "opstartsby" har Hannover nogle helt specielle styrker. De etablerede, store virksomheder, som præger byen som produktionshjemsted, drager fordel af innovationskulturen blandt de mange nyopstartede virksomheder - som til gengæld finder attraktive kunder, vejledere og samarbejdspartnere i firmaerne og koncernerne.

Central økonomisk placering: MADE IN HANNOVER

Hvis du vil etablere dig i Hannover, skal du bruge fakta: Hannover-området hører til de førende, økonomiske områder i Nordtyskland. Her krydser Europas vigtigste veje og jernbaneforbindelser. Hannover har fremragende fremtidsperspektiver som industriområde, servicemetropol, detailhandelsplads og handelscentrum.

Kendte mærker og verdenskoncerner giver det økonomiske område yderligere, international udstråling: Bahlsen, KIND Hörgeräte, Komatsu-Hanomag, MTU Maintenance, Rossmann, Sennheiser electronic, Solvay Deutschland og TUI har hjemme her. Særlig betydning har automobilindustrien (Volkswagen Nutzfahrzeuge, Continental, Johnson Controls og WABCO) samt forsikrings- og finansservicebranchen (Concordia, VGH, VHV, Talanx med mærker som Hannover RE og Swiss Life, NORD/LB).

Ud over koncerner, mellemstore erhvervsdrivende og de mange mindre virksomheder bidrager et blomstrende opstartssegment til Hannovers erhvervsområde.

MESSE- OG KONGRESMETROPOLEN I HJERTET AF EUROPA

Hannover kan se tilbage på en mere end 70 år lang tradition, som en globalt betydningsfuld messeby. Det hannoveranske messeområde er skueplads for internationale, brancheførende messer som f.eks. CEBIT, HANNOVER MESSE, IAA Nutzfahrzeuge, DOMOTEX, LIGNA, EMO og AGRITECHNICA. Også som konference- og kongresby spiller Hannover en vigtig rolle og imponerer med det store udvalg af usædvanlige lokationer.

Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com)

Kontakt:

Pressekontakt: Maike Scheunemann, |Hannover Marketing und Tourismus GmbH Vahrenwalder Straße 7 |30165 Hannover Telefon: 0049 511/123490 26 |E-mail presse@hannover-marketing.de

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: