Vejrpige fik spark bagi i Vild med dans

Nerverne var udenpå dansetøjet i aftenens første omgang af Vild med dans. En lidt for struttende bagdel blev udslagsgivende for Eva Nabe.
Tommy Kenter var aftenens dansekonge i Vild med dans. Det blev Eva Nabe Poulsen, der sammen med dansepartner Anders Jacob fik dårligste bedømmelse.
Tommy Kenter var aftenens dansekonge i Vild med dans. Det blev Eva Nabe Poulsen, der sammen med dansepartner Anders Jacob fik dårligste bedømmelse. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL / POLFOTO

Mange tv-seere nyder nok at se kønne Eva Nabe Poulsen præsentere vejret på TV 2, men hendes danseevner faldt ikke i seerenes smag.

Sammen med sin partner Anders Jacob fik vejrpigen dommernes ros for deres udseende, mens koreografien fik mindre rosende ord med på vejen.

Danseparret scorede en pointhøst, der er blandt de laveste i Vild med dans' historie.

Men det blev seerenes stemmer, der sendte parret til omdans. Måske blev dommer Britt Bendixens hårde numse-kritik udslagsgivende. Eva Nabe Poulsen fik kritik for at strutte for meget med bagenden, der "hang ude i æteren", som dommer Bendixen formulere det.

Mest rørende i aftenens første omgang Vild med dans var alderspræsidenten Tommy Kenters præstation. Skuespilleren var tydelig rørt over at danse med den rutinerede danserinde Marianne Eihilt.

Kenter var selv hård i kritikken af sin præstation på de skrå danse-brædder, men dommer Nikolaj Hübbe kaldte Kenter for "ballets konge" og præstationen for "meget smuk".

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.