Vejle sikrer sig brasiliansk midtbanetalent
I bestræbelserne på at undgå nedrykning fra Superligaen har Vejle Boldklub skrevet kontrakt med en brasiliansk midtbanespiller.

Navnet er Rodolfo Soares og han skal sikre, at Vejle overlever i Superligaklubben. Den tidligere anfører for det brasilianske U20-landshold skifter på en fri transfer fra storklubben Fluminense og har underskrevet en kontrakt på to et halvt år.

Han er 21-år og beskrives af Vejles tidligere sportchef Henrik Tønder, der har stået for at få kontrakten i hus, som en fysisk stærk, boldspillende midtbanespiller, der er god i luften.

»Han er købt til at træde direkte ind på holdet, men det er jo op til træneren,« siger Henrik Tønder til DNY torsdag formiddag – få minutter efter, at det obligatoriske lægetjek er veloverstået.

Foruden Rudolfo har klubben investeret i den tidligere AaB-forsvarer Kleber Saarenpää, der har spillet 11 landskampe for Sverige, samt angriberen Pablo Piñones-Arce. Han nettede seks gange for Hammerby, som endte på tredjepladsen i den bedste svenske række.