Varane advarer Danmark: Vigtigt fortsat at vinde
Real Madrids forsvarsspiller Raphael Varane fastslår, at alle kampe skal vindes, inden Frankrig møder Danmark.
Raphael Varane når højst i et opgør mellem Atletico Madrid og Real Madrid for nylig.
Raphael Varane når højst i et opgør mellem Atletico Madrid og Real Madrid for nylig. Foto: Andres Kudacki/free

Frankrig gæster Telia Parken søndag aften, når Danmark byder op til venskabskamp, og alt tyder på, at Frankrig kommer for at hente en sejr.

Står det til Real Madrids forsvarsspiller Raphael Varane, så er en fransk sejr nemlig særdeles vigtig for Frankrig, der som værtsnation allerede er kvalificeret til EM-slutrunden næste år.

- Det er vigtigt at blive ved med at vinde, så vi møder op til EM-slutrunden med stor selvtillid. Vi vil have kontinuitet, og vi vil ikke lade noget smutte fra os, så vi vil vinde alle kampe.

- Først skal vi vinde, og så kan vi bagefter prøve at rette det til, vi kan, siger Raphael Varane ifølge fodboldsitet goal.com.

Varane er den spiller, der hyppigst har spillet under den franske manager Didier Deschamps siden VM-slutrunden i 2014, men han har spillet i forsvaret med forskellige spillere.

- Jeg kender alle spillerne og spiller godt med alle. Vi tilpasser os. Det er en del af fodboldspillet og en del af landsholdet. Det vigtige er, at vi kommunikerer meget, for det er sådan, vi får en god forståelse, siger Varane.

Frankrig møder op til opgøret mod Danmark med en frisk sejr i bagagen, da det torsdag blev til en 4-0-sejr over Armenien.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.