Vanvittigt: Hus solgt i Los Angeles for 1.1 mia.

Underholdning
Så stor er grunden med tennisbaner, swimmingpools og sågar en golfbane. (Foto: Revealnews.com)

Et kæmpe hus i bydelen Bel Air slår alle tidligere rekorder i pris.

Hvis man synes, huspriserne herhjemme er blevet lidt pebrede, så er det godt, man ikke skal købe mursten i den super eksklusive bydel Bel Air i Los Angeles.

Her har en af verdens rigeste mænd, Amazon-stifteren Jeff Bezos lige smidt svimlende $ 165 mio. (1.129.655.000 kroner for at være helt præcis med dagens dollarkurs) for en storslået villa med kæmpe grund til.

Der er penge i nethandel. Verdens næstrigeste mand, nyskilte Jeff Bezos med sin kæreste, Lauren Sanchez. Foto: Scanpix

Huset er kendt som the Warner Estate, og det ligger i en lille eksklusiv bydel af den i forvejen mondæne forstad Beverly Hills i Los Angeles. Den tidligere ejer er musik-mogulen David Geffen, som har gjort en ganske god forretning. Han købte nemlig stedet tilbage i 1990 for $47.5 mio., som også var en rekordhøj pris dengang for en bolig. Men 30 år efter, er det altså steget over tre gange i værdi.

Amazon-milliardæren bliver så medlem af en lille eksklusiv skare på kun nu fem personer, som har givet over $100 mio. for et hus i Los Angeles.

 

Så stor er grunden med tennisbaner, swimmingpools og sågar en golfbane. Revealnews.com

Fakta om Warner Estate

* Bygget i 1930'erne til den legendariske stifter og direktør af Warner Brothers, Jack Warner

* Adressen er Angelo Drive i Benedict Canyon, Bel Air

* Der er udover en fantastisk have ydermere swimmingpools, tennisbane, basketballbane og golfbane på den 8 tønder land store grund

* Det er uvist, hvor mange kvadratmeter selve huset er, men der gættes på ca. 1.300

Indtil for nyligt slog dette hus alle rekorder – også i Bel Air. Mediemogulens Rupert Murdochs ældste søn, Lachlan, købte det for $150 mio., men nu er den rekord så slået. BHHS Cal Properties

 

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko