Vanvittigt: Hopper ind til bjørn og forsøger at drukne den

Helt vildt
Manden hoppede i vandet og fik selskab af bjørnen. (Foto: (Foto: Twitter/wnukers))

En mand hoppede ind til en bjørn i zoologisk have og kom i brydekamp med det store dyr. Se den vanvittige video her.

Det sker med jævne mellemrum, at mentalt forstyrrede eller berusede personer hopper ind til dyr i zoologisk have Og forleden skete det igen i en zoo i Polen. 

En video af den vanvittige aktion viser den 23-årige mand stå i bjørnegrotten i Warsawas zoologiske have, mens bjørnen Sabina langsomt nærmer sig. 

Da manden får øje på bjørnen, hopper han i vandet, hvor han lidt efter får selskab af den brune bjørn. Herefter opstår der en form for brydekamp, som ender med at manden får overtaget og tilsyneladende prøver at drukne det store dyr ved at holde bjørnens hoved under vandet. 

Til slut slipper manden dog sit tag i bjørnen og forlader indhegningen. Han slap med små skrammer og blev kørt på hospitalet, mens bjørnen ikke led nogen fysisk overlast. 

- Sabina, der er en gammel bjørn, blev angrebet af en voksen mand og fik ikke nogen fysiske skader, men hun er meget stresset, fortæller en talsmand for den zoologiske have. 

- Hun har tidligere tilhørt et cirkus og har vænnet sig til at være omgivet af mennesker, men hun forventede så absolut ikke at blive angrebet. Efter episoden sad hun i vandet og brummede længe, indtil hendes dyrepassere kom og så til hende.

Warsawas zoo vil nu retsforfølge manden, der angiveligt var beruset, da han fik ideen om at hoppe ind til bjørnen.

Det er ikke første gang, bjørnen Sabina er blevet angrebet af en person. I 2015 hoppede en 32-årig mand ind i indhegningen og slog bjørnen i hovedet efter at være blevet bidt. Manden blev senere fundet på hospitalet med skader på sine hænder. Han fik en bøde på 1.400 kroner. 

Her ses episoden fra 2015, hvor en mand også hoppede ind til bjørnen Sabina. (Foto: Warsawa Zoo)