Vanvidsbilist skyld i dødsulykke: Politiet efterlyser sort Audi og bus
Arkivfoto fra ældre ulykke på Koldingvej (2013). Foto: Claus Fisker/Scanpix
Kort før middag torsdag var en person i en sort Audi årsag til en voldsom dødsulykke på Koldingvej nord for Vojens i Jylland.

Politiet efterlyser nu føreren en sort Audi samt en bus, der har været involveret i en tragisk dødsulykke torsdag.

Ifølge flere vidner foretog føreren af den sorte Audi en hasarderet overhaling af en bus, hvilket førte til, at en modkørende bil måtte foretage en katastrofeopbremsning. Bilen blev påkørt bagfra af en bilist, der ikke kunne nå at bremse. Det skriver TV2.dk.

En tredje bilist forsøgte at undgå sammenstødet ved at køre over i modsatte vognbane, men kørte frontalt ind i en modkørende bil.

Manden i den undvigende bil, en polsk mand, blev dræbt. Passageren på bagsædet slap med knubs. En mand i en af de andre biler blev kørt på skadestuen på Aabenraa Sygehus. Yderligere to personer kom til skade, men ikke alvorligt.

Audien er formentligt af typen A5 eller A7, og politiet mener desuden at vide, at rattet sad i højre side. Der kan derfor være tale om en britisk indregistreret bil, skriver TV2.dk.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi er det muligt, at føreren slet ikke er klar over, at der skete en ulykke i kølvandet på overhalingen.

Bussen, der ikke er beskrevet nærmere, er ligeledes efterlyst af politiet.