Vandt 915 millioner kroner – beholder sit job
Sådan ser de nyslåede mangemillionære ud. (Foto: Scanpix)
De nyslåede mangemillionærere har ingen planer om at trække sig tilbage og nyde det søde liv

Knap en milliard danske kroner – eller helt præcist 915.319.984,49 danske kroner lød gevinsten på, da et engelsk par forleden vandt den helt stor jackpot i den engelske pendant til Eurolotto, der hedder Euromillions.

Med sådan en formue i banken, er der nok mange, der ville kvitte deres job på stedet og drage mod varmere himmelstrøg. Men ikke vinder-ægteparret Steven Thomson, 42, og Lenka, 41.

Gik på job lige efter

Få timer efter, han havde tjekket sin kupon, stod han på en stige og arbejdede videre med en opgave, han har lovet at have færdig inden jul. Det skriver den engelske avis Mirror.

Steven er selvstændig håndværker og det kommer den enorme gevinst ikke til at lave om på. Tvært imod. Han har nemlig besluttet sig for, at ingen af hans kunder skal blive skuffet. Derfor lover han at blive færdig med alle sine bestilte jobs inden jul.

Hustruen Lenka, har dog allerede vinket farvel til sit job i den lokale brugs. Det var faktisk der, hun fik nyheden om den store gevinst, fortalte parret da de stillede op til et pressemøde og fortalte om gevinsten.

Nyt hus

Steven havde tjekket kuponen og efter at have gået rundt i cirkler derhjemme, tog han bilen ned til fruens job og fik hende med ud i bilen.

– Først troede jeg, der var sket noget med en af vores tre børn, men så fortalte han, at vi havde vundet, lyder det fra Lenka.

Parret bor i en lille by ved navn Selsey i West Sussex, og det bliver de ved med – dog i et større hus. De er forældre til to sønner på 15 og 10 år samt en otte-årig datter. Lige nu bor de i et meget beskedent hus, hvor drengene må dele værelse.

– Vi er fem der bor i et hus på størrelse med en skotøjsæske. Det er en stor drøm for dem, at få hver sit værelse, fortalte parret, der også har planer om at tage på ferie samt at købe nye huse til deres nærmeste venner og familie.

– Jeg kan stadig ikke få ind i mit hoved, hvor mange penge det er. 1 million pund havde været rigeligt, men nu har vi 105 millioner pund, jubler parret.

 

 

via Listen To News