Vandt 25 millioner og smed tøjet

Danmark
Først blev der stille og så blev der glæde, da medlemmerne af "Klub 18" så denne besked. (Foto: Danske Spil )

En spilleklub fra Køge-egnen dansede på bordene i 12 timer, da det gik op for dem, at de havde vundet 25 millioner kroner. 

Der var fest og glade dage på Køge-egnen forleden, da 18 nyslåede millionærer fejrede en kæmpegevinst i Joker. Det fortæller Lokalavisen.dk

Spilleklubben Klub 18 har eksisteret siden oktober 2018, og et ægtepar fra klubbens bestyrelse har stået for at forny kuponerne. Da parret kom hjem fra ferie, skulle de tjekke kuponerne fra de lotto-trækninger, der havde været i mellemtiden. På en af kuponerne, som var købt i Meny i Haslev, var der jackpot af den store slags. 

Og så måtte cigaretterne ellers frem fra skuffen. 

- Jeg stod og gennemgik Lotto-tallene, så jeg lagde i første omgang ikke mærke til Joker-tallene forneden på kuponen. Men mit hjerte hoppede da lige et slag eller to over, da det gik op for mig, at de passede. Vi havde lige brugt en uge på at holde op med at ryge på ferien, men der måtte vi sgu lige have en smøg, siger konen til Lokalavisen.dk efter at have konstateret at præmien lød på 25,6 millioner rare danske kroner. 

Fuppede medlemmerne

Alle 18 medlemmer af spilleklubben mødtes så på værtshuset “Slap A” i Køge, hvor parret først holdt en tale om, hvor trist et år det havde været for spilleklubben.

Dernæst fik alle udleveret en kuvert med beskeden om, at der trods alt var en lille smule at tage med hjem. Der blev talt ned fra tre, hvorefter alle åbnede kuverterne på samme tid. Inde i kuverterne lå et præmiebevis på 1.423.967,90 kr. fra Danske Spil. 

- Så blev der helt stille, indtil der var en, der øffede, om vi mon tog pis på dem. Og så måtte vi jo med overbevisning i stemmen prøve at fortælle dem, at det var sandt, at alle var blevet millionærer. Derefter kan jeg love dig, at der kom gang i festen, fortæller det mandlige bestyrelsesmedlem til Lokalavisen.dk.

Klokken var på det tidspunkt 11 om formiddagen, men det afholdt ikke spilleklubben fra at feste de næste 12 timer med dans på bordene - og så videre. 

- Der var endda en, der blev så glad, at han smed tøjet. Det var virkelig morsomt, siger manden til avisen. 

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko