Van Persie og Kagawa får gang i United
Nyindkøbene Robin van Persie og Shinji Kagawa scorede for Manchester United i 3-2-sejren over Fulham.

Efter den kiksede sæsonåbning med nederlaget til Everton kom Manchester United lørdag hurtigt tilbage på ret kurs, da mesterskabsbejlerne fortjent vandt 3-2 hjemme over Fulham i Premier League.

Den tidligere Arsenal-anfører Robin van Persie slog med det samme til i sin hjemmebanedebut på Old Trafford, da angriberen efter små 10 minutter for første gang kunne lade sig hylde som United-målscorer.

Det var selvfølgelig Robin van Persies frygtede venstreben, der lynede ved målet, hvor hollænderen ikke tøvede på et indlæg, som han bankede flot over i det lange hjørne.

På det tidspunkt var savnet af Wayne Rooney næppe så stort. Den engelske landsholdsangriber og mangeårige målmager for United var bænket til opgøret.

Rooney kom ind 20 minutter før tid, men måtte bæres fra banen i overtiden med en stor flænge i højre lår.

Målet fra Robin van Persie var til 1-1, efter at Fulham havde chokstartet og scoret til 1-0 på holdets første chance i opgøret. Damien Duff var gæsternes første målscorer.

Men efter Fulhams føringsmål overtog United styringen i opgøret og skabte et hav af chancer.

Et andet sommerindkøb - den offensive midtbanespiller Shinji Kagawa, som er hentet i Borussia Dortmund - gjorde det til 2-1 i første halvlegs slutfase, hvor også den yderst offensive højre back Rafael nåede at score til 3-1.

Målmand Anders Lindegaard var som ventet bænket for United, og her kunne han - måske med et lille, selvisk smil - se, hvordan konkurrenten David De Gea i fællesskab med anfører Nemanja Vidic fumlede ved et Fulham-indlæg efter en times spil.

Fadæsen resulterede i en 2-3-reducering til Fulham, hvilket sørgede for en anspændt afslutning på opgøret. Udlignet fik Fulham dog ikke trods fine chancer.

I London er André Villas-Boas fortsat uden sejr som Tottenham-manager, efter at portugiserens mandskab hjemme spillede 1-1 mod West Bromwich Albion.

Udeholdet udlignede til 1-1 kort før tid. Meget skuffende for den tidligere Chelsea-manager, der tabte til Newcastle i sin Tottenham-debut for en uge siden.

/ritzau/