Utrygge forældre: Hjælp, vores børn bliver passet på én stor byggeplads

Foto: Rune Evensen / Scanpix / arkivfoto.

I Esbjerg er regnvejr årsag til, at byggeriet af kommunens nye storbørnehave, Vognsbøl Børnehus, er forsinket.

Alligevel har man valgt at rykke børn og personale ind i de nye og halvfærdige lokaler, og den beslutning vækker bekymring hos en gruppe forældre.

- Jeg er som mor til to i institutionen meget bekymret for de nuværende forhold. Det værste er, at børnene selv kan åbne døren og komme ud af institutionen, hvor de har adgang til parkeringspladsen med de store maskiner, skriver en mor i det brev, der er blevet sendt til Diana Mose Olsen (SF), formand for Esbjerg Kommunens Børn & Familieudvalg.

JydskeVestkysten har talt med Klaus Petersen, der er far til to børn i Vognsbøl Børnehus, og han kalder børnehaven for 'én stor byggeplads’.

- Bygningen er slet ikke parat, og det hele virker ret ustruktureret. Personalet virker presset, og der er ingen dialog. Det føles utrygt at aflevere mine børn om morgenen, siger Klaus Petersen til avisen.

Områdeleder Helle Rohde Pedersen oplyser til JydskeVestkysten, at der er tilkaldt ekstra personale for at sikre, at ingen børn åbner døren og løber ud. Formanden for Esbjerg Kommunens Børn & Familieudvalg udtaler, at det blot er et spørgsmål om få dage, før der vil være styr på situationen.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.