USA ønsker borgerkrig i Irak

Så kom den anden makabre video af den myrdede præsident Saddam Hussein. Den første mobilvideo viste selve hængningen, hvor martyren Saddam Hussein hænges midt i sin shahada , den trosbekendelse, som alle troende muslimer skal sige, inden de dør.
Men kan amerikanerne virkelig ikke forhindre mobiltelefonoptagelser i et lille henrettelsesrum, når de til daglig sørger for sikkerheden i Den Grønne Zone? Selvfølgelig.
Men USA ønskede netop, at disse tilfældige videoer – derfor deres kornede udseende – kom frem. Hvorfor? Fordi de kaster endnu mere benzin på det sekteriske bål, som amerikanerne bevidst antændte umiddelbart efter besættelsens start med oprettelsen af et marionetstyre efter rent etnisk-religiøse retningslinjer.
Med den sekteriske borgerkrig håber koalitionen , at den succesrige væbnede modstandskamp mod besættelsen vil brænde op i vold mellem irakernes indbyrdes, så besættelsesmagten kan fortsætte sin udplyndrende besættelse, opsplitte Irak og herved gøre det svagt og kontrollerbart i fremtiden.
USA er borgerkrigens hovedarkitekt.